Cock Armour Buzz Zwart | Toys voor Hem

Cock Armour Buzz Zwart | Toys voor Hem Product en prijsinformatie

  • 76,91
  • Prijs incl. 4,95 verzendkosten
  • Levertijd: 3 tot 5 dagen
  • Materiaal: TPR
  • Kleur: Zwart
  • Bijz.: Roterend
  • Op voorraad: Ja

Beschrijving van de goedkoopste aanbieder EROdiscount

De Perfect Fit Cock Armour Buzz ziet er op het eerst gezicht misschien uit als een gewoneŁ cockring, maar dat is het zeer zeker niet.
Waar een normale cockring de penis en testikels op zijn plaats houd en zorgt voor een blijvende erectie, gaat Cock Armour Buzz een stapje verder: Het duwt je volledige geslachtsdeel van je lichaam af zodat het er zowel groter uit ziet en het je nog harder maakt. Daarnaast stimuleert het onderste deel van de ring het perineum (het gedeelte tussen het scrotum en de anus).
De Cock Armour Buzz versmelt zich als het waren met je lichaam, en voelt heel aangenaam. Je kan hem lang dragen en zowel onder kleding als naakt zal het je een flinke maat groter doen lijken, door dat de penis en balzak iets naar voren komt. Wil jij er groter geschapen uitzien en beter presteren? Dan is de Cock Armour Buzz een product dat je niet kan laten liggen.
Bij de Cock Armour Buzz zit een kleine zwarte bullet vibrator met 3 verschillende standen, die kunt u los gebruiken, maar ook in de cockring plaatsen.
Cock Armour Buzz is gemaakt van PF BlendŁ: een mix van Silicone en TPR (Thermo Plastic Rubber) die geen toxische stoffen bevat en 100% lichaamsveilig is. Door dit materiaal is de Cock Armour Buzz stretchbaar en past altijd perfect bovendien is het materiaal te gebruiken met alle soorten glijmiddel.
De ovale opening (ongeveer 4.5 a 5cm in diameter) maakt het aanbrengen gemakkelijk: breng de testikels om de beurt in en schuif vervolgens de penis door de opening en de Cock Armour Buzz is aangebracht.
Cock Armour Buzz verlengt de erectie en kan comfortabel voor langere periode gedragen worden.
Schoonmaken
Na gebruik kan de Cock Armour Buzz schoon gemaakt worden met antibacteriÓle gel om vervolgens met wat water afgespoeld te worden.
- Unieke sextoy! Gemaakt van PF BlendŁ een lichaamsveilige mix van Silicone en TPR.
- Stretchbaar materiaal waardoor Cock Armour altijd past.
- Inclusief mini vibrator
- Te gebruiken met alle soorten glijmiddel.
- Stimuleert het Perineum.
- Houd erectie langer vast.
- Comfortabel genoeg om langere periode te dragen.